E-image.dk er startet i 1998, af Johnny Pedersen.

Tilbage i 1998, var det min store interesse for fotografering, som blev starten til e-image.dk. I dag er det stadig fotografering som er hovedarbejdsområdet, men nu arbejder jeg også med det grafiske arbejde og design af websider.

Jeg har været tilknyttet, som fotograf hos Dansk Automobil Sports Union i 6 år og har været skribent for MRC sporten i Danmark. Udfordringen har her været, at fotografere de meget små hurtige racerbiler i skala 1:10, som kan køre op til over 100 km/t i timen, det er blevet til mange billeder, også billeder som har været brugt i ugeblade og magasiner, i Danmark og udlandet.

I 7 år har jeg været tilknyttet F.C. Københavns Fan Club, som fotograf, hvor jeg har leveret masser af billeder fra kampe i superligaen, UEFA Cup og UEFA Champions League.

Sportsbilleder har altid været mine foretrukne motiver. Fra 2011 og til midten af 2013, var jeg fast fotograf for DRC, og har dækket Danmarksmesterskabet i Rally, hvor jeg kom helt tæt på sporten, kørere, sponsorer, VIP personer og hele setuppet omkring afviklingen af 5-6 store arrangementer i løbet af hver sæson.

Der er udkommet 2 flotte bøger omkring Danmarks mesterskabet i rally i 2011 og 2012, hvor jeg har været hovedfotograf.
Flat Out, årbogen 2011 Danish Rally Championship (190 sider)
Flat Out, årbogen 2012 Danish Rally Championship (190 sider)

I dag er det stadig sportsbilleder som har min største interesse, men på det seneste jeg er også begyndt at interessere mig for portræt billeder. Jeg har været fotograf til konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage, hvilket også der også er kommet rigtig mange gode resultater ud af. Produktbilleder er også begyndt at komme i portfolien.

I 2016 har jeg indgået samarbejde med Viborg Håndbold Klub, om levering af billeder fra deres kampe i Primo Tours Ligaen og EHF Cup.

Grafisk arbejde i mindre omfang, klarer jeg også, såsom opsætning af brochurer, bannere, plakater, logoer, autografkort og lignede produkter. Design af websider finder jeg også vildt spændende, så dette er jeg også gerne behjælpelig med.

Ring eller send en mail og hør om dine muligheder.

Kontakt Info:

E-image.dk v/ Johnny Pedersen
Lupinmarken 298 – 8800 Viborg
CVR: 20993634
Mobil: (+45) 53 602 682
Mail : jp@johnnypedersen.dk

Se også www.johnnypedersen.dk

Download side : www.billedebank.dk